IJsselstreek 2 Zaterdag bekert door

Zaterdag bekert door

Het elftal van IJsselstreek zat.2 heeft na 3 mooie bekerwedstrijden de volgende ronde in het bekertoernooi behaald.
De 1e wedstrijd werd gespeeld in en tegen Oene op een druilerige en  regenachtige donderdagavond.
Dit was echter geen probleem voor de Tricolores, die in een nieuw retro tenue speelden ivm het 100 jarig jubileum van de club. De wedstrijd in Oene werd uiteindelijk met 0-4 gewonnen.
De daaropvolgende bekerwedstrijd werd gespeeld op het eigen sportpark Keizerslanden, waar fc RDC als gast op bezoek kwam. Ook met deze ploeg hadden de Tricolores weinig problemen. Hier werd de eindstand 8-3.
Afgelopen zaterdag mocht het elftal afreizen naar Heerde, waar SEH gastheer was.
Het elftal van SEH was, net als IJsselstreek, nog ongeslagen in het bekertoernooi.
De heren van zat.2 hadden het volste vertrouwen in een goede afloop en begonnen met veel druk naar voren aan de wedstrijd. Ook hier liet men zien dat men over een snelle en doeltreffende aanvalslinie beschikt en het net werd al gauw gevonden. Deze wedstrijd werd uiteindelijk ook gewonnen met 1-5.
Met deze uitslagen gaat IJsselstreek dus verder in het bekertoernooi door de volle winst te pakken met een doelsaldo van 17 voor en 4 tegen.
Komende zaterdag wacht de 1e competitiewedstrijd op sportpark, waar de Gazelle als tegenstander aantreedt om 14.30 uur.