Het seizoen is begonnen

Het mag weer, voetballen met de boys in een mooie competitie.
In plaats van langer in de auto zitten dan voetballen, hebben de heren van de knvb eindelijk ingezien dat recreatief voetbal leuk moet blijven. Maar liefst 8 Deventer clubs in 1 competitie. Waar een uitwedstrijd toch voelt als thuis spelen en dat je gewoon op de fiets of scooby kunt gaan om nadertijd lekker een biertje te pakken.
Gisteren ging het dus weer om het echie en was de gazelle 2 de tegenstander op sportpark Keizerslanden.
Na de glorieuze bekerronde mogen de Tricolores zich gaan bewijzen in de competitie.
Maar eerst moest het elftal op de foto waarop het nieuwe retro tenue te zien is.
Keeper Bjorn nam dit wel heel serieus en had speciaal voor deze gelegenheid zijn kapsel laten stylen.
Gelukkig was dat in de wedstrijd niet te zien. Hier was de bedoeling dat er serieus gestart werd. De Gazelle liet in de beginfase zien, dat men zich niet zomaar de punten liet afsnoepen. Toch was het Leroy die na 11 minuten de score opende op aangeven van Angelo. Een snelle voorsprong was ook de bedoeling waarna deze verder moest oplopen. Echter was de jonge ploeg van de gazelle het hier niet mee eens en kwam al gauw met de gelijkmaker. Een tegenslag waarop de Tricolores niet gerekend hadden. Dat de gazelle een 2e goal maakte had men helemaal niet op gerekend. IJsselstreek snakte naar het rustsignaal van de goed fluitende scheids André Maatmann.
Tijdens de rust werd de speelwijze besproken en dat bleek goed uit te pakken in de 2e helft.
Weer was het Leroy die op aangeven van Angelo de gelijkmaker binnen punterde.
De moed was hervonden en de Tricolores liepen met doelpunten van Leroy (2x), Gerian, René en Freddy uit naar 7-2.
Dit was tevens de eindstand van de 1e competitiewedstrijd, daar waar volgende week Helios uit wacht. Lekker weer op de scooby🛵
Recreatief voetbal wordt zo weer leuk.