Corona regels DVV IJsselstreek voor bezoek sportpark Keizerslanden

Via dit bericht willen wij u het volgende mede delen aangaande de RIVM maatregelen die bij ons gelden ivm Corona tijdens u bezoek aan ons sportpark.

*Volg de instructies op zoals aangegeven bij de ingang.

*Via een QR code kunt u zich registreren als bezoeker.

*Deze gegevens worden 2 weken bewaard conform de regels RIVM en GGD.

* Desinfecteer u handen.

* Betaal contactloos of per pin.

* Volg de pijlen voor de looprichting en ga via de juiste uitgang en ingang het clubhuis in en uit. Dit staat keurig aangegeven via borden.

* Houdt 1,5 meter afstand.

* Binnen geldt dat u een vaste zitplaats heeft op 1,5 meter afstand mits u niet uit 1 huishouding komt.

* Wij ontvangen voorafgaand aan de wedstrijd alleen de scheidsrechter en 1 teammanager van de bezoekende tegenstander. Voor overige leden van de technische staf en bestuursleden is geen plek.

* Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u zich omkleden in 1 kleedkamer. Na afloop zijn er 2 kleedkamers beschikbaar om te douchen.

* Bij de uitwedstrijden zullen wij alleen middels 1 teammanager aanwezig zijn bij u in de bestuurskamer voor aanvang en na afloop van de wedstrijd. Overige leden van de technische staf en bestuursleden zullen niet aanwezig zijn vooraf en na afloop van de wedstrijd.

Hopende op u eigen ‘gezonde’ verantwoordelijkheid zien wij u graag op ons sportpark Keizerslanden.

Bij klachten blijft u thuis, was u handen regelmatig en houdt 1,5 meter afstand.

Samen tegen Corona.

Met sportieve en gezonde groet
DVV IJsselstreek